Puhtia Markkinointiin! – Intohimona markkinointi

Rakastuin markkinointiin koulussa ja jattkoin opintoja työn ohessa. Vaihdoin pikku hiljaa markkinointitehtäviin ja sain paljon haasteellisia tehtäviä suurissa yrityksissä. 

Perustin oman markkinointiyritykseni 2010. Sitä päätöstä en ole koskaan katunut. Olen tehnyt töitä erikokoisille asiakkaille Sellosta aloittavaan yhden henkilön yritykseen ja kaikkea siltä väliltä. Yrittäjyys sopii minulle ja olen saanut työskennellä ja auttaa huikean montaa yritystä markkinoinnin eri vaiheissa.

Suurin intohimoni kohde on visuaalisuus. On mahtavaa  muuttaa tietoa visuaaliseen muotoon ja tietää samalla, miten paljon enemmän se voi herättää huomiota, jäädä mieleen ja lopulta nostaa yrittäjän myyntiä. Kokonaisvisuaalisuuden suunnittelu juuri kyseisen yrittäjän näkökulmasta kiehtoo. Sisältö on luonnollisesti yhtä tärkeä, vaikka miten kiehtova visuaalisuus saa kiinnostumaan, jos sisältö ei ole sitä, mitä ihminen odottaa, jää asiasta negatiivinen kokemus.

Kaikilla yrittäjillä on hyvät ja huonot hetket, paremmat ja huikeat projektit. Olen yrittänyt ottaa kaikesta opiksi. Molemmista olen ottanut opikseni. Olen tehnyt yhteistyötä  Espoon Uusyrityskeskuksen kanssa uusien yrittäjien markkinoinnin neuvonnasta. Tarjoan toki tämän rinnalla kaikille yrityksille palveluita tarpeiden mukaan. Olen neuvonut ja auttanut alkuun noin sataa pienyrittäjää.

Yrittäminen on ihanaa. Oman markkinoinnin kehittäminen on haastavaa ja minulla on ollut aivan ihania asiakkaita.

Mottoni: Mitä en tiedä tai osaa, sen opettelen.

LinkedIn profiili

Coltrane Hassinen, Porvoo 2019
Kuva: Shanshan Gong

Coltrane (Coltsi) Hassinen

Koulutus:

Markkinointi-tradenomi (YO)

Työhistoriaa:

Fintra: Sihteeri

Orion Pharma: markkinointisihteeri, Markkinointiassistentti, Assistant Brand Manager

Arvelin International: Projektipäällikkö

Vaisala Oyj: Marketing specialist

Oma yritys: Tmi Coltrane, Perustettu 2010, Puhtia markkinointiin

Espoon Uusyrityskeskuksen asiantuntijajäsen

Helsingin Seudun Kauppakamarin jäsen