Visuaalisuusopas

VÄRILLÄ ON VÄLIÄ

YRITYSILMEEN AMMATTIMAISUUDELLA VAKUUTAT JA VAIKUTAT

Visuaalisuus vaikuttaa yllättävän paljon ostopäätöksiin ja voit vaikuttaa siihen helposti. Visuaalisuuden toteuttamisen perusasiat eivät vaadi lahjakkuutta ja ne oppii helposti.

Tiedätkö, mistä muodostuu yrityksesi brändi ja yritysilme, miten voit vaikuttaa niihin ja miten paljon ne vaikuttavat potentiaalisiin asiakkaisiin?

Pelkkä värien vaikutus ostopäätökseen voi olla jopa 90%. Lue miten värejä yhdistetään ja mistä löydät helposti väripaletin.

Mikä on tärkeintä kotisivujesi visuaalisuudessa?

Älä viesti seinille!

VISUAALISUUDELLA ON SUURI VAIKUTUS OSTOPÄÄTÖKSIIN

Ihminen muistaa keskimäärin 20% siitä, mitä he lukevat ja  80% mitä näkevät. 90% aivoihin menevästä tiedosta on visuaalista.

Tiedon visualisoinnilla saat vastaanottajan huomaamaan,  ymmärtämään ja muistamaan viestisi paremmin. 

Coltrane Hassisen laatima asiantunteva opas visuaalisuudesta ja värien maailmasta antaa innostavia ohjeita ja ideoita niiden tehokkaasta käytöstä. Nykymaailman kirjavuus ja kuvien runsaus saavat monet pyörälle päästään. Siksi Coltsin kaltaisia suunnannäyttäjiä kaivataan! Ainakin minusta Coltsi on saanut ehdottoman kannattajan. Opas oli kuin tutkimusmatka visuaalisuuteen ja lukemisen jälkeen tunsin itseni visuaalisen kielen mestariksi

Visuaalisuusopas referenssi